Παρασκευή, Φεβρουαρίου 8

Δύσκολο χρώμα...

Βάφω με χρώμα πορφυρό τη θύμιση σου
κι αφήνω τη ψυχή μου να χαθεί για λίγο πάλι στη φαντασία της παρουσίας σου.
Στο άγγιγμα σου, κλεμμένο χάδι από τη νύχτα.. και στη μυρωδιά του κορμιού σου,
που ο βραδινός αέρας μεταφέρει από τα ανοιχτά παράθυρα.
Άνοιξα λίγο, να αεριστεί η μοναξιά και να ανανεωθεί η θλίψη του κενού. Γρήγορα όμως τα έκλεισα, θα μου κρυώσεις και δεν θέλω. Χαμογέλασα, θα σου φτιάξω ένα φλιτζάνι τσάι, το αγαπημένο σου κάτι τέτοιες ώρες. Και θα σου φέρω και την κουβέρτα να κουκουλωθείς στον καναπέ, όπως σου αρέσει.
Έσβησα και τα φώτα, πέρασε η ώρα και ούτε που το κατάλαβα. Θα ξαπλώσω, νιώθω τα μάτια μου βαριά.. και το μυαλό και την καρδιά..
Θα το αλλάξω αυτό το κόκκινο τελικά... δεν μου αρέσει...

1 σχόλιο:

Mary Paul είπε...

Το όνομά μου είναι Ζαφειρία Αλέξανδρος, είμαι από την Αθήνα, αλλά μετακομίζω στη Σκοτία με τον σύζυγό μου, θέλω να μοιραστώ αυτά τα καλά νέα για τη ζωή μου με όλους και με όσους χρειάζονται βοήθεια στον γάμο / σχέση. Υποβλήθηκα για έξι χρόνια, ο σύζυγός μου με άφησε και συνέχισε να έχει άλλη γυναίκα μόνο και μόνο επειδή η οικογένειά του δεν με αγάπησε και επειδή δεν μπορούσα να του δώσω ένα μωρό, φώναξα για επτά χρόνια επειδή ο σύζυγός μου με χώρισε. Ψάξαμε για το ξόρκι που σύννεφο με βοήθησε να ξαναγυρίσω τον σύζυγό μου αγάπη πίσω όταν έχω περάσει σε απευθείας σύνδεση γνώρισα τόσους πολλούς μάγους, όλοι έθεσαν χρήματα χωρίς να με βοηθήσουν, αλλά στις 16 Αυγούστου 2019, είδα μια ηλεκτρονική συνεισφορά ενός καλού μάγου Ονοματεπώνυμο Drigbinovia. Αποφάσισα να έρθω σε επαφή μαζί του όταν έρχομαι σε επαφή μαζί του, μου είπε ότι το πρόβλημά μου είχε λυθεί επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του, του είπα όλο το πρόβλημά μου και έκανε μια υπόσχεση ότι θα με βοηθήσει να επιστρέψω τον άντρα μου πίσω. Ο Drigbinovia με διδάσκει και μου έδειξε τι να κάνω, ακολουθώ όλες τις οδηγίες και κάνω αυτό που μου ζήτησε να κάνω μετά από τρεις μέρες μου είπε ότι ο σύζυγός μου θα με καλέσει πριν κοιμηθώ εκείνη την ημέρα και να ζητήσω συγγνώμη. Μόλις μου είπε τα πάντα, ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε και μου ζήτησε να τον πάρω πίσω μετά από έξι χρόνια διαζυγίου. σήμερα μοιράζομαι αυτό το μήνυμα γιατί θέλω να μάθει ο κόσμος και είναι καλή δουλειά και είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που είμαι έγκυος και για όσους από εσάς που χρειάζεστε βοήθεια, προβλήματα με την εργασία ή την προώθηση επικοινωνήστε με την Drigbinovia σήμερα και λύστε το πρόβλημά σας εδώ είναι e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com ή whatsapp τον Ι +2348144480768 Σας υπόσχομαι ότι το πρόβλημά σας θα λυθεί